True Calling

 

 

 

A True Calling egy fiatal rock zenekar Németország Baden-Württemberg tartományából. Bár karrierjük még fiatal, játszottak már számos népszerű klubban és nagy fesztiválszínpadokon, mint headliner, és mint nemzetközi csillagok előzenekara (pl. Nena, Ich + Ich, Chris Thompson, Scorpions és még sokan mások.
 

A 2011-ben megjelent "Change" c. albumuk bemutató partiját Matthias Jabs (a legendás Scorpions szólógitárosa) exkluzív gitárüzletében, Münchenben tartották, elsöprő sikerrel. Azóta a True Calling Németországban a rock zene titkos favoritja lett. Hívei száma Franciaországban is egyre emelkedik.

 

A True Calling dalai időtlenek és rockosak, ugyanakkor nagyon érzelmesek.

 

Nemzetközi összehasonlításban is megállják a helyüket: a True Calling már számos díjat nyert, mint például 2010-ben a Scorpions „MySpace Kiemelt Művészei”, 2011-ben pedig a Rock & Pop Award-on 1. helyezett lett a "Change" című daluk - Legjobb Rock Dal és 2. helyezett lett Markus Bekson – a legjobb rock énekes kategóriában.

 

Az együttes tagjai:

Gianni Ulmer (gitár)
Thom Buck (ritmus gitár)

Martin Kretzdorn (basszusgitár)
Linus Mirko (dob)

Markus Bekson (ének)
 

Ezt a gerinc-bizsergő, tiszta érzést tükrözi a zenekar mottója is: True Rocking, True Feeling, True Calling! (Igazi rock, igazi érzés, igazi hívás)!

 

Hallgassátok meg őket:

 

http://www.youtube.com/watch?v=6vrO_HV1A04

http://www.youtube.com/watch?v=cDFoFjXBcoE&feature=plcp

 

Youtube-oldaluk: truecallingofficial

Honlapjuk: www.truecalling.de

 

Ha tetszik a zenéjük, csatlakozzatok a Facebook-on: https://www.facebook.com/groups/OfficialFanPage.

TRUECALLING/permalink/520639617952741/

                                                                     

 True Calling október 31-én Franciaországban (Strassburg) a blues-rok legenda, Johnny Winter előzenekaraként fog színpadra lépni, valamint november 16-án Luxemburgban a Scorpions koncertjén fog szerepelni

Kereső

 

 

 

 

Belépés
0.015 mp