Apa, meghaltál?

 Polly Allen három éves volt 1837 júliusában, amikor kertjükben játszott, és a szemben lévő domboldalon alakot látott közeledni. Beszaladt a házba, és hívta az anyját, nézze meg a ,,fehérbe öltözött asszonyt". Az anyja nem méltatta figyelemre amit Polly mondott, és amikorra Polly és nővére újra kimentek, az alak már eltűnt.
Valószínűleg feledésbe merült volna e kis történet, később a nap folyamán azonban a lelkész arról érteítette Polly anyját, hogy fárje meghalt. Kiderült, két társával együtt vízbefulladt, amikor nádat vágtak a közeli Stour folyón. A furcsa az volt, hogy a férfi halálának ideje egybeesett a gyermek látomásával.
John Allen minden bizonnyal különösen érzékeny volt a szellem világra, mert állítólag több hónappal korábban értesült saját köszöbön álló haláláról. Egy este nagyon szomorúan tért haza. Több, mint egy órán keresztül keservesen sírt, és az egyetlen magyarázat, amit feleségének sikerült kihúznia belőle az volt, hogy látott ,, valamit, ami megjósolta, nem sokáig lesz már ezen a földön". Felesége sohasem tudta meg, mit látott, saját halálának vízióját, vagy egy sírt, vagy valami mást. Ez egy igaz szelemtörténet!

Apa, meghaltál? hozzászólásai

Szólj hozzá

Kereső

 

 

 

 

Belépés
0.041 mp